Wednesday, December 12, 2007

Clonarea unui HDD







In primul rand trebuie sa avem un hard pe care trebuie sa-l cl0nam si un alt hard pe care trebuie sa facem clonarea.Un hard trebuie sa fie conectat pri ATA iar celalt prin SATA (dar nu trebuie sa fie neaparat , deoarece pote sa fie si 2 ATA / sau Serial ATA.

Pentru a obtine acesta lucrare in primul rand trebuie sa intram in BIOS in care trebuie sa selectam locul de unde sa boteze (BOOT) cele 2 Hard-iscuri specificate. Iar apoi dupa ce am ales cele mentinute in BIOS de unde boot..am` se deschide o fereastra unde ne cere sacompletam niste rubrici si anume acolo o sa instaleze unumitul program pentru colnarea dorita de fiecare .


Dupa toate aceste etape urmeaza sa dam pe Disk Clone si ne va aparea ca sa dam next ca sa putem trece la urmatorul pas unde ne va intreba daca vrem sa o facem manual sau automat vom alege optiunea manual dupa care va trebuii sa dam din nou next unde va trebuii sa alegem ASS IN iar va trebuii sa dam next dar de aceasta data ne va intreba daca vrem sa stergem toate de pe hardul care am inceput clonarea, va trebuii sa alegem prima optiune.Dupa acest pas va urma sa inceapa clonarea la scoala a durat mai mult de 2 min adica destul de repede. Aceasta clonare este foarte utila deoarece ne scuteste de o bucată bună de timp, pe care altfel le-am consuma cu instalarea sistemului de operare, a driverelor, softului, etc.

No comments: