Wednesday, January 23, 2008

Wednesday, January 9, 2008

Programul Spybot


Programul poate detecta si inlatura o multitudine de fisiere adware din calculatorul tau. Spybot poate sterge urmele navigari tale pe Internet, fiind util daca imparti calculatorul tau cu alti colegi. In principiu acest program te protejeaza de adware, dailer-e si alti rezidenti de sistem neinvitati.Programul freeware SpyBot Search & Destroy identifică şi îndepărtează programele spyware şi este recomaSpyBot Search and Destroy este un antispyware free destinat platformei Windows. Pe langa faptul ca este free, prezinta in acelasi timp un motor de scanare puternic precum si un modul rezident (Tea Timer).Update-urile la baza de date cu semnaturi sau la anumite module ale aplicatiei se realizeaza destul de frecvent. Are in spate o echipa dedicata care fac eforturi pentru a mentine calitatea acestui soft.SpyBot S&D pe langa faptul ca poate gasi spyware-ul impachetat in diverse forme prin sistem, prezinta si un motor de imunizare care se integreaza cu magnetul de astfel de ganganii: Internet Explorer. Astfel chestiile deja gasite, nu vor mai putea afecta sistemul.Tea Timer - aka modulul rezident, nu este activat in mod implicit. Se recomanda activarea acestuia pentru simplul motiv ca nu va oferi protectie dooar impotriva spyware-ului, ci si impotriva tuturor chestiilor care vor sa scrie in registrii. Tea Timer face o monitorizare permanenta a acestora.Tea Timer prezinta functii de whitelist/blacklist, astfel incat poate sa tina minte setari specifice pentru anumite aplicatii. Astfel, unele aplicatii pot sa scrie liber in registrii, fara a mai confirma ceva, in timp ce altele pot fi blocate, deasemenea fara confirmari. Exista totusi un serviciu de notificare care atentioneaza utilizatorul de acest fapt.Am pus accent pe Tea Timer deoarece utilizat in mod corect poate sa fie un mare protector a sistemelor pe care utilizatorul care este folosit in mod curent are privilegii mari (administrative). Are o singura problema: interfata de confirmare/validare a whitelist-ului/blacklist-ului are o problema de design, iar acest bug nu a fost rezolvat de multa vreme.Avantaje: motor de scanare bun, update-uri destul de frecvente, modul rezident cu functie de monitorizare a registrilor, motor de imunizare Inernet Explorer, free software.Dezavantaje: scanare destul de lenta, dar fara a seca sistemul de resurse, interfata naspa de confirmare/infirmare a modificarilor de registrii.ndat atât profesioniştilor cât şi începătorilor.

CCleaner un program de care aveti nevoie

Captura de mai sus evidenţiază un prim fapt important pentru mulţi: are interfaţă în limba română! Există patru secţiuni: Curăţire, Probleme, Unelte şi Opţiuni. Apelând la Curăţire veţi face evident curăţenie. După cum puteţi vedea tot din captură, puteţi alege camerele în care să facă curăţenie: unde în Windows, ce parte din care programe. Puteţi opta pentru curăţenie majoră (ca de Paşte şi de Crăciun), dar atenţie că se vor şterge şi informaţii precum lista celor mai recent deschise fişiere în MS Word - nu este ceva vital, dar să nu spuneţi că nu aţi fost prevenit. Citiţi cu atenţie lista şi optaţi pentru formula de curăţenie dorită. Şi apelaţi periodic la CCleaner. Îl găsiţi mereu uşor şi rapid dând click dreapta pe Coşul de Gunoi (Recycle Bin).
Dacă daţi click pe butonul Probleme, CCleaner va analiza dacă sunt probleme. Unde? Din nou, acolo unde alegeţi Dvs (fişiere dll orfane, extensii nefolosite, programe vechi, scurtături…). După ce a găsit problemele (butonul Scanează pentru probleme) apăsaţi butonul Rezolvă problemele selectate. La rezolvare programul vă întreabă dacă doriţi să faceţi o copie de siguranţă a regiştrilor: foarte recomandat să răspundeţi pozitiv invitaţiei, mai ales dacă sunt multe probleme identificate.

Aparat digital BenQ E820

Este un aparat foarte bun in comparatie cu alte aparate are si unele avantaje ca este foarte subtire. 8 Megapixeli şi Zoom optic 3x Cu E820 se pot face şi printa fotografii în format mare. Permite capturarea oricărui detaliu în culori vii şi de o claritate perectă. Funcţie de urmărire a feţei umane E820 Permite detectarea automată a chipurilor şi încadrarea acestora pentru fotografii perfecte din punct de vedere al culorii şi clarităţii. Moduri variate pentru captură Modelul are cadre şi funcţii încorporate pentru decorarea fotografiilor. Cadrele se pot de asemenea personaliza astfel se pot folosi diferite efecte pentru poze. Zoom optic în timpul filmării Zoom-ul optic în timpul filmării permite apropierea subiectelor capturate. Shake Free şi High ISO Portrait Mode Suportând o sensibilitate ISO 1200 în modul captură, E820 asigură fotografii luminoase în culori vii într-un mediu întunecos fără să fie nevoie de flash. Chiar dacă se fac capturi la lumina stelelor sau într-un restaurant fotografiile vor fi de o calitate ridicată
La pretul de 508.29 RON

Monday, January 7, 2008

My Story

Cea mai frumosa zi din acesta vacanta de iarna foarte scurta dar frumoasa a fost atunci cand impreuna cu mai multi prieteni ne-am hotara sa mergem la sanius si sa ne distram dar unul dinre pretenii mei mai indrazneti sa hotarat sa merga el primul si a avut ghinionul sa lovesca a biata batranica care venea de la biserica noi vazand cele intamplate ne-am hotarat sa plecam de la locul.
Acesta pot sa spun ca a fost cea mai frumoasa zi di acesta vacanta dar si cea mai amuzanta